01 de gener 2022

FELIÇ ANY NOU - URTE BERRI ON - FELIZ ANINOVO - FELIZ AÑO NUEVO


En aquests dies tenim per costum posar-nos deures que sabem que no complirem i demanem coses que per aconseguir-les necessitem l'ajuda dels déus i els déus tenen tanta feina que les nostres insignificants peticions es queden al calaix d'objectes oblidats. 
Jo sóc més terrenal i a la meva edat ja no canviaré i tampoc tinc grans coses per demanar ni temps per realitzar-les. Només demanaré i no ho demano als déus sinó als terrenals, que deixem de banda els nostres egoismes personals, econòmics o polítics i si us plau no ho empitjorem més del que està. Ja sé que el món no s'arreglarà mai però si posem tots el nostre granet de sorra segur que alguna cosa aconseguirem. 
Salut per a tots !!!

En estos días tenemos por costumbre ponernos deberes que sabemos que no vamos a cumplir y pedimos cosas que para conseguirlas necesitamos la ayuda de los dioses y los dioses tienen tanto trabajo que nuestras insignificantes peticiones se quedan en el cajón de objetos olvidados. 
Yo soy más terrenal y a mi edad ya no voy a cambiar y tampoco tengo grandes cosas que pedir ni tiempo para realizarlas. Solo voy a pedir y no lo pido a los dioses si no a los terrenales, que dejemos de lado nuestros egoísmos personales, económicos o políticos y por favor no lo empeoremos más de lo que está. Ya se que el mundo no se arreglará nunca pero pongamos todos nuestro granito de arena y seguro que alguna cosa conseguiremos.
¡¡¡ Salud para todos !!!

 

2 comentaris:

  1. Salut i bon any, Llorenç!.🥂

    Aferradetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies lluna, també per a tu et desesitjo un bon any.
      Sigues feliç.

      Aferradetes.

      Elimina